21-23 жовтня 2014 р. у Київському Палаці дітей та юнацтва пройшов Шостий міжнародний форум-презентація «Інноватика в сучасній освіті».

Організували презентацію Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ».

В урочистому відкритті виставки взяли участь начальник відділу природничої та технічної освіти МОН України Алла Рибалко, президент Національної академії педагогічних наук Василь Кремень, виконавчий директор освітянських заходів компанії «Виставковий Світ» Віталій Сокол.  Міністр освіти і науки України Сергій Квіт надіслав привітання організаторам, учасникам та гостям форуму.

Форум є найбільшою професійною виставкою освітніх, наукових та науково-технічних інновацій, ефективним майданчиком для діалогу представників державного сектору, закладів освіти різних країн, компаній-виробників програмних рішень, інструментом популяризації новітніх освітніх методик, інформаційних технологій та інструментів, спрямованих на формування сучасного рівня національної системи освіти.

На форумі було представлено 560 навчальних закладів, наукових установ, методичних центрів, регіональних і муніципальних органів управління освітою, видавництв, фондів, асоціацій, закордонних освітніх агенцій, підприємств, бізнес-структур з 22 регіонів України, а також Польщі, США, Франції, Словаччини.

За результатами участі у форумі ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище» було нагороджено дипломом І ступеня у номінації «Інноваційні технології компетентнісного становлення майбутнього робітника».

Організатори виставки відзначили високу якість підготовки наших творчих робіт, що були представлені в рамках форуму.

Впродовж трьох виставкових днів на учасників та відвідувачів чекала насичена програма. Широкій громадськості представлено досягнення національної та міжнародної системи освіти, значний доробок науково-педагогічних працівників, учнівської та студентської молоді. Зокрема, виставка мала таку програму: презентація досягнень навчальних закладів України, поширення досвіду співпраці з закордонними навчальними закладами, проведення рейтингових конкурсів, педагогічних читань, науково-практичних семінарів, конференцій тощо з актуальних проблем сучасного розвитку національної системи освіти.

Наше училище є постійним учасником Всеукраїнських та Міжнародних виставок. Ми переконані, що участь у подібних заходах дає можливість демонструвати свої здобутки в інноваційній діяльності та обмінюватися кращим досвідом з колегами.

Ми вітаємо весь педагогічний колектив, адже наш спільний творчий вклад знову приніс «золоту» перемогу і черговий раз підтвердив та закріпив високий статус нашого училища. Тож бажаємо всім творчих успіхів та перемог у майбутньому!

 

Вижга М.В.